PROJECT & FURNITURE FABRICS

Over ons

Trap is het bedrijf van Jan Willem Trap (1971). In 1995 begonnen bij Meubelfabriek Van Maanen en vanaf dat moment actief in de interieurbranche en bezig met design, interieur, kleuren en vormgeving.

Deze passie en de voorliefde voor kwaliteit en echtheid zijn terug te vinden in onze merken. Niet voor niets zijn al deze merken afkomstig uit Scandinavië wat bekend staat om haar kleuren, kwaliteit en pure producten.

Wij werken in alle gevallen samen met degelijke, zelfproducerende bedrijven welke in staat zijn afspraken na te komen en klantspecifieke producten te leveren, daarin zit onze kracht !

In de studio laten wij u graag kennis maken met deze merken en informeren wij u vrijblijvend met een duidelijk en eerlijk verhaal.

Trap doet zaken met interieurwinkel, interieur & verlichtingsarchitecten, projectinrichters, meubelindustrie, meubelherstellers en interieur adviesbureaus.

Deel onze passie voor mooie producten !

Studio

Om kennis te maken met onze collecties en advies te krijgen over stoffen, interieur en kleuren bent u van harte welkom in onze studio. Hier zijn de complete collecties te vinden van onze merken.

Door onze jarenlange ervaring en de vele contacten kunnen wij u echter meer bieden. Wij kunnen advies geven over inrichtingen, maatwerk in meubelen voor projecten, de vele toepassingen van meubelstof en herstoffering van (design) meubelen. Wij werken daarin samen met onze afnemers.

De studio is tevens een verlengstuk voor onze klanten die er vrijblijvend gebruik van kunnen maken.

Onze studio bevindt zich in de Spoorstraat 22 dicht bij het centrum van de stad Nijkerk en op loopafstand van het station Nijkerk. De studio bevindt zich in de zijstraat naar het Van Reenenpark en achter het woonhuis uit 1936. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Om u goed van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken, wij maken dan met alle plezier tijd voor u vrij.

Interesse? Neem direct contact met ons op!